Werken bij ROCKWOOL
Haal het beste uit jezelf

Werken bij ROCKWOOL

Een baan bij ROCKWOOL

De ROCKWOOL Group is wereldwijd marktleider in steenwol oplossingen. Wij leveren duurzame oplossingen voor energie-efficiënte en brandveilige gebouwen, voor industrie, glastuinbouw, petrochemie en scheepsbouw. Werken bij ROCKWOOL betekent dat je onderdeel bent van een grote internationale organisatie, met klanten en collega’s wereldwijd. Carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden zijn er legio.

De ROCKWOOL Group wordt gevormd door de dochterbedrijven ROCKWOOL®, ROCKFON®, ROCKPANEL®, ROCKWOOL TECHNICAL INSULATION®, ROCKWOOL CORE COLUTIONS®, GRODAN®, RockDelta® en LAPINUS® FIBRES. Voor welke dochterorganisatie je ook werkt, in bijna elke job werk je met mensen uit verschillende landen aan grensoverschrijdende projecten. Ook de dochterondernemingen onderling werken samen; we maken gebruik van elkaars expertise, delen ons netwerk en pakken gezamenlijk nieuwe projecten op.

Haal het beste uit jezelf 
Bij ROCKWOOL krijg je de ruimte om het beste uit jezelf te halen en de vrijheid om dat naar eigen inzicht te doen. Sterker nog: dat wordt van je verwacht! Onze waarden – eerlijkheid, verantwoordelijkheid, efficiency, passie, ondernemerschap – bepalen de wijze waarop we samenwerken en kwaliteit nastreven.

Een leven lang leren 
Werken bij ROCKWOOL staat synoniem voor jezelf ontwikkelen. ROCKWOOL gelooft in het ‘leven lang leren principe’ en investeert in medewerkers. Zij zijn het hart en het hoofd van de organisatie, dankzij hen kan ROCKWOOL onderscheidend zijn en blijven. Wat je niveau ook is, je kunt hier altijd verder groeien. Al dan niet ondersteund door interne of externe cursussen; zowel vakinhoudelijk als op het gebied van persoonlijke competenties. De Bedrijfsschool van ROCKWOOL is opgericht om instromende en zittende medewerkers met verschillende niveaus en werkervaring op te leiden naar de eisen van het bedrijf. De school biedt een combinatie aan van werken en leren, in de vorm van BBL-trajecten.

Erkend leerbedrijf
ROCKWOOL is een gecertificeerd en erkend leerbedrijf voor de reguliere mbo-opleidingen in de techniek. De Bedrijfsschool van ROCKWOOL verzorgt algemene, wettelijk erkende mbo-opleidingen binnen de procestechniek, logistiek, werktuigbouwkunde en elektrotechniek, die aangevuld worden met maatwerkmodules, persoonlijke begeleiding en ‘training on the job’.

Stage lopen bij ROCKWOOL
Ook studenten kunnen bij ROCKWOOL aan hun ontwikkeling werken. In samenwerking met verschillende opleidingsinstituten faciliteren we diverse stagemogelijkheden. Dit geldt zowel voor oriënterende stages als voor afstudeerprojecten op mbo-, hbo- of wo-niveau. Een succesvolle stage biedt perspectief voor een aanstelling bij een van de ondernemingen binnen de ROCKWOOL Group. Het initiatief ligt bij de student; jij komt met een voorstel, wij faciliteren.

Diversiteit
ROCKWOOL is een veelzijdige organisatie met een grote diversiteit op de werkvloer. Wij bieden werk aan medewerkers van lager beroepsonderwijs- tot academisch niveau, van jong tot oud, van starters op de arbeidsmarkt tot ervaren collega’s. Onze mensen zijn werkzaam in uiteenlopende disciplines van productontwikkeling en productie tot aan marketing en verkoop en alle bijbehorende vakgebieden. Enkele bedrijfsonderdelen werken wereldwijd vanuit Roermond en er wordt zowel Engels als Nederlands gesproken.

Professionele werksfeer
ROCKWOOL medewerkers bepalen de sfeer en de organisatie faciliteert en investeert in een prettige en professionele werksfeer. ROCKWOOL over een zeer actieve Personeelsvereniging die medewerkers met elkaar in contact brengt via sportieve, culturele en andere activiteiten. Ieder jaar is er een uitgebreid programma dat mensen samenbrengt en bijdraagt aan het familiegevoel van ROCKWOOL.

Back